E1 wint toernooi in Beltrum

29-12-2015

Korte Anneliese.
Toernooi in Beltrum. Weer een nieuwe ervaring, want gezien het deelnemersveld waren wij het aan onze stand verplicht om te winnen.
Hoe zouden onze toppers met die druk omgaan?
Partij één werd Vios E1 snel en vakkundig weggespeeld. Partij twee tegen Azsv E1 werd lekker uitgespeeld 3-0 en de derde pot tegen Longa E1 was een gelijkspel voldoende voor de finale. We stonden al snel op 2-0 en toen viel de concentratie effffff weg. Na de 2-1 ging de bal dubieus op de stip en 2-2 was de eindstand.
In de finale moesten we tegen Longa E2. We hadden niets te winnen, want winst zou conform verwachting zijn. Er werd niet slecht gevoetbald, maar de afwerking werd niet slim aangepakt. Er werd zonder verrassing vanuit de flanken geschoten en daar was de beer van een keeper op ingesteld. De keeper gooide de bal zelfs in ene in ons doel door een klein inschattingsfoutje van Tycho. Na de 1-1 drongen we aan, maar counterde Longa knap naar de 1-2. Nog vier minuten en nog steeds achter. Onze toppers raakten echt niet in paniek. En nu werd er verrassing in de aanvallen gebracht. Prompt werd het 2-2 en 3-2. In de laatste seconden werd het pleit echt beslecht met de 4-2...
Onze toppers zijn goed omgegaan met de druk om te winnen.
Man of the matches werd Thijmen.

Uiteindelijk was de gouden klomp voor ons.

En natuurlijk dank aan ons eigen trouwe TOPlegioen. Wat hebben wij zo altijd de wind in de rug... BEDANKT!