Grol C1 op trainingskamp bij „De Waltakke“

11-01-2016

Afgelopen weekend is Grol C1 op trainingskamp geweest bij recreatieboerderij “De Waltakke”.  Zaterdagmiddag tegen 15.00 uur vertrok het elftal inclusief staf voor een weekendje richting Lochem/Gelselaar alwaar de recreatieboerderij is gelegen. Bij aankomst werden we hartelijk welkom geheten door de familie te Velthuis, eigenaar van “De Waltakke”, om vervolgens eerst een evaluatie over het eerste deel van het seizoen te hebben en daarna onze slaapplekken voor de nacht in orde te maken in een prima verwarmde slaapzaal. Nadat iedereen zijn nestje voor de nacht klaar had moest er op tijd gegeten worden want er stond nog een pittige training gepland in de prachtige compleet met kunstgras gelegde (ROLUGRO) omgebouwde ligboxenstal. 2 uur lang werkten de spelers/trainers zich in het zweet.

 

Ook voor de 2 overgebleven leiders was er werk aan de winkel want s’avonds was het tussenfeest gepland en er moesten nog tv’s en playstations klaargezet worden voor het grote C1 FIFA-toernooi. Na een fantastische loting met prominente gasten als Jürgen Klopp, Hulk en Ruud Gullit konden de teams beginnen aan het FIFA-toernooi. Glorieuze winnaars van dit op hoog niveau gespeelde toernooi waren Remco en Dudu die dan ook geheel terecht de prachtige prijzen in ontvangst konden nemen. Om 24.00 uur was het feest afgelopen en zocht iedereen zijn slaapplek op.

Geheel in de lijn der verwachtingen zou het een korte maar gezellige nacht worden. Toch had iedereen zin in het 2e deel van ons trainingskamp en de stemming was tijdens het ontbijt opperbest. Toen de ontbijttafel opgeruimd was stond Quizmaster Jeroen alweer klaar om iedereen eens goed op zijn algemene kennis te testen en werd er fanatiek meegedaan. De winnaar van de quiz mocht namelijk met een voorsprong beginnen aan het 2 uur durende indoor voetbaltoernooi dat daarna zou worden gehouden. Tijdens het toernooi vlogen de vonken ervan af, ieder team wilde winnen en dat ging gepaard met flinke fysieke botsingen. Prachtig om te zien. Na 2 uur voetballen waren de winnaars bekend, Joep, Nick, Jules, Max mochten de felicitaties in ontvangst nemen. Na een prettige douche moest er nog even geluncht worden om vervolgens om 15.00 uur weer richting Groenlo te vertrekken. Iedereen was moe maar voldaan en vond het een geweldig trainingskamp. We zijn klaar voor een hopelijk erg succesvolle 2e helft van de competitie.

“Wij zijn Grol C1, houdoe en bedankt”