Geslaagd bezoek van Grol 2 aan teamsponsor ten Bulte Hout en Vloeren

12-05-2016

Dinsdag 10-05-2016 jl. is een grote afvaardiging van Grol 2 op bezoek geweest bij hun teamsponsor ten Bulte hout en vloeren.

In plaats van een avond trainen hebben we ons deze avond verdiept in het wel en wee van onze sponsor.

Bij aankomst in Vreden werden we hartelijk ontvangen door Geri, Richard en Constantijn en stonden “Kaffee und Kuchen” reeds op ons te wachten. Nadat we een kwartiertje door de showroom hadden gelopen en onze koffie genuttigd hadden kregen we een presentatie en een film te zien over het ontstaan en de ontwikkeling van het familiebedrijf.

Tijdens deze presentatie hebben we kunnen zien hoe de firma ten Bulte gegroeid is van een eenmansbedrijfje (van de opa van Geri en Richard) naar een bedrijf met ruim 20 werknemers.

Ten Bulte steunt grofweg op twee poten, het rondhout (bomen/bosbouw) en een gedeelte vloeren. Ten Bulte is inmiddels partner van diverse (allemaal) familiebedrijven die kwaliteit (net als ten Bulte zelf) kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Na deze kennismaking met het bedrijf werd het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Er was een Plak van een boom opgesteld (soort dartbord), hier konden wij 1 voor 1 proberen om met een bijl de roos (of in ieder geval het bord) te raken. Constantijn deed even voor hoe het moest en daarna was het onze beurt, hier bleek echter uit dat wij ons beter bij het voetballen kunnen houden. Op een enkeling na bleek het niet mogelijk de bijl in het bord te gooien.

Hierna hebben we deze geslaagde avond op een Grols(ch)e manier afgesloten.

Wij willen Geri, Richard en Constantijn hartelijk bedanken voor deze leuke, leerzame avond en hopen op (nog) een langdurige samenwerking.