Lang leve de sportouder!

15-09-2016

SV Grol heet de sportouders op een bijzondere manier welkom. In het nieuwe seizoen, vlak na de eerste wedstrijden en trainingen gaan we de ouders van de o-11 en o-9 jeugd een warm welkom geven.  
Afspraken maken.
Bij het begin van een voetbalseizoen hoort het maken van afspraken. Afspraken met de trainer, de leiders, de spelers en met de supporters. Over hoe je wilt voetballen, hoe je met elkaar omgaat en hoe je met elkaar zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft.  
Bijeenkomsten.
In twee bijeenkomsten werken we aan goede afspraken met elkaar zodat iedereen met plezier van het voetbal kan genieten. Of dat nu als speler, trainer/leider of ouder is.   Op 24 augustus werd een avond georganiseerd met de leiders en trainers van de 0-11 en 0-9 jeugd. Zij kregen in een interactieve avond ideeën en inspiratie voor het opstarten van het voetbalseizoen. In de weken daarna gingen ze daarmee met de spelers aan de slag tijdens trainingen en wedstrijden.  
Op 21 september nodigen we alle ouders van de 0-11 en 0-9 jeugd uit voor een avond die als titel heeft: Lang leve de sportouder!  Het team met de grootste 'ouderopkomst' zal hier namens de sv Grol een leuke prijs aan overhouden.
TV-Sportplezier.
Aan de hand van het programma TV-sportplezier en met voorbereidend werk van de voetbalteams heten we de ouders van de jeugdspelers welkom in het nieuwe voetbalseizoen. Veel ouders zijn nieuw in onze vereniging en op deze avond kan iedereen kennis maken met SV Grol. Hoe kun je als ouder helpen bij het plezier van je kind. Wat willen kinderen? Wat leert ons de wetenschap?  Mark Weghorst, verenigingsondersteuner van de KNVB komt beide avonden verzorgen.  
Noteer dus vast de data:
21 september voor de ouders van spelers in de 0-11 en 0-9 teams (20:00 – 22:00 uur)
Komt allen en zegt het voort! Lang leve de sportouder!

Met vriendelijke groeten,
jeugdbestuur sv Grol