Trainers gezocht: Bovenbouw Recreatieve teams

02-05-2017

Voor onze Recreatieve teams in de Bovenbouw zijn we constant op zoek naar personen die een bijdrage willen leveren aan het geven van goede voetbaltrainingen die passen bij het niveau. Juist in de ontwikkeling van deze teams wil S.V. Grol meer energie steken. Het belangrijkste uitgangspunt is voor ons om hiervoor een groep van voetballiefhebbers te hebben die samen zorg dragen voor de 2 trainingsmomenten van deze teams. We benadrukken hierbij dat het niet perse gaat om 2 verplichtingen per week en de zaterdag. Het plan is om de vaste begeleiders van de teams te ondersteunen in met name de trainingsavonden.

Kenmerken Bovenbouw trainer Recreatieve teams
* (Ruime) voetbalervaring, en in staat om dit om te zetten in passende oefenstof of gebruik kan maken van een aanbod van oefenstof.
* Goede didactisch en pedagogische vaardigheden, passend bij deze leeftijdscategorie, in een mix van voetbal en plezier.
* Creëert een positieve sfeer, waarbinnen spelers zich uitgedaagd voelen maar ook geprikkeld worden om zich te verbeteren, op hun eigen niveau.
* Verbetert met name de technische basis vaardigheden die horen bij de doelgroep
* Verbetert de tactische basis vaardigheden die horen bij de doelgroep
* Ontwikkelt de basis voetbalhandelingen bij spelers

Voel je je aangesproken of zie je de uitdaging om hierin een bijdrage te leveren, laat dan van je horen, we kunnen je namelijk heel goed gebruiken. Ook mensen buiten S.V. Grol die zich in de bovenstaande kenmerken herkent, zouden wij graag om een reactie willen vragen.

Meld je aan bij Bart Porskamp (e-mail: btm.porskamp@gmail.com of mobiel: 06-46844427) of bij Sander van Beckhoven (mobiel: 06-52850642).