Grol E6 wederom heer en meester!

11-03-2008

Na successen tegen RKZVC en KSV moest Grol E6 het vandaag op nemen tegen VIOS Beltrum. Bij voorbaat als een lastige tegenstander betiteld, aangezien ze strak bovenaan stonden in de 4e klasse. Vanaf de aftrap bleek dan ook niks minder waar te zijn. Beide teams zaten er gelijk fel op. Ze kregen dan ook beide gelijk goede kansen, waarvan er helaas nog niks invloog. Maar na tien minuten spelen was het VIOS wie de eerste goal achter de kansloze keeper Mark schoot. Uiteraard begon Grol gelijk een tegenoffensief met onder andere een grote kans voor Jan, wie op een haar na het goal miste. Gelukkig zouden er nog genoeg kansen komen. Zo kon de eerste goal voor Grol dan ook niet uitblijven. Jasper kreeg de bal op het middenveld aangespeeld en rondde een soloactie feilloos af: 1-1.

Dit was een mooie uitslag om mee te rusten. Na de rust ging de vorm van Grol van klasse naar topklasse. Stijn, wie vlak daarvoor nog een kansje had gemist op een goal, liep vanaf de linkerkant op, kapte naar binnen en schoot de bal vanuit een moeilijke hoek netjes in het rechterzijnet; Een verdiende voorsprong. Maar VIOS wilde van een eventueel verlies nog niks weten en bleef strijden. Zo kwam dan ook de gelijkmaker vanuit een chaotisch moment via een Grol-speler, wie zijn naam liever niet genoemd wil hebben, 2-2. Trainer Niek spoorde zijn talenten vanaf dat moment nog maar eens extra aan, en met resultaat. Wederom was het topscorer Jasper wie het net wist te vinden. Deze goalgetter blijft maar scoren en heeft zijn teller nu al op 10 doelpunten staan.  Vanaf de 3-2 ging het snel. Van beide kanten werd veel strijd geleverd, maar toch was het Grol wie beter omsprong met de kansen. Een grotere uitslag kon dan ook niet uitblijven. Zo herhaalde Stijn maar eens zijn eerdere goal waarmee hij zijn eerdere misser volledig goedmaakte: 4-2. Maar onze rasechte spits Jan had nog niet gescoord, iets wat natuurlijk uit den boze is. Dit vond hij zelf ook en liet dit duidelijk merken door vanuit een rebound ook voor hem een goal aan te laten tekenen. Een ware goaltjesdief.

Het dominerende voetbal werd maar weer eens duidelijk gemaakt door een prachtig schot van 15 meter in de kruising door de opkomende verdediger Marlin. Zij bepaalde dan ook de verdiende uitslag van 6-2.