Longa '30 F5 - Grol F4

31-03-2008

Longa '30 F5 - Grol F4

Voor deze topper moesten onze jongens naar het andere dorp van plezier, genaamd Lichtenvoorde. Onze jongens die de laatste weken in de winning mood zijn, hebben al in de gaten dat de trainingen van de laatste tijd zijn vruchten begint af te werpen.

De een naar de andere vloeiende aanval op het doel van Longa deed de vele toeschouwers (ouders) genieten. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong bij rust. Alleen een ouder keek niet goed uit met een wave in de dug-out zodat er op zijn achterhoofd een bult achter bleef. Onze leiders Frank en Anne en meegekomen trainer Robert van S. spoorde het team aan vol op de aanval te spelen, zodat er een mooi eindresultaat op het scorebord kwam te staan. Door deze prestatie van onze spelers te weten: Gijs, Mees, THije, Jorn M., Didiet, Jorg, Thijs, Tijmen, Jorn H.,Tjaad en supercup. Romee, was de einduitslag 6-0 voor Grol.

Zetten we deze lijn door, dan kunnen we misschien over een tijdje de kampioensvlag hijsen! Betekent nog wel dat we goed moeten blijven trainen en goed ons best moeten blijven doen!