S.V. Grol doet mee aan AB Oost free kick

04-05-2009

Na de succesvolle editie van 2008 gaat AB Oost ook dit jaar weer op zoek naar dé vrijetrappenspecialist van Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Tijdens de AB Oost Free Kick Competitie strijden in totaal 64 amateurspelers om de titel: wie is de beste vrijetrappenspecialist van Oost-Nederland? Voor de winnende club is er 10.000 Euro. De regionale TV-zenders van Flevoland, Drenthe, Gelderland en Overijssel besteden volop aandacht aan dit evenement dat op 26 juni spectaculair wordt afgesloten met de grote finale in het Zwolle Stadion. Ook S.V. GROL doet mee aan de AB Oost Free Kick Competitie.

Word jij de beste vrijetrappenspecialist van onze club én van Oost-Nederland?
Alle 64 deelnemende clubs selecteren binnen hun vereniging hun eigen vrijetrappenspecialist. Hiervoor wordt een interne competitie opgezet. S.V. GROL organiseert deze competitie op VRIJDAGAVOND 15 MEI A.S.

Er is een werkgroep in het leven geroepen die deze avond gaat organiseren, te weten Sander van Beckhoven, Sander Wiggers en Wilco Poortman van het bestuur senioren en Marcel ten Barge + ? van het jeugdbestuur. Frank Walterbos en Tonnie Zieverink, die de informatiebijeenkomst en de loting bij AB Oost onlangs hebben bijgewoond zullen de organisatie ondersteunen, hen voorzien van de benodigde informatie en daarvoor op zeer korte termijn een overleg plannen.
Uiteindelijk is het de bedoeling om namens de vereniging s.v. Grol één winnaar te krijgen. Deze winnaar ofwel ‘de vrijetrappenspecialist’ van de s.v. Grol moet komen uit de senioren of de A-klasse. Maar omdat het ook een erg leuke en interessante activiteit is voor de jeugd, is besloten om ook de B- en C-jeugd mee te laten doen aan de interne competitie.
 
Clinic door Pierre van Hooijdonk
De winnaar van elke vereniging krijgt een clinic van dé vrijetrappenspecialist Pierre van Hooijdonk waarbij hij/zij alle “tips & tricks” leert over het nemen van een perfecte vrije trap. In totaal zijn er vier clinics. Eén van die clinics gaat hoogstwaarschijnlijk bij de s.v. Grol plaatsvinden en wel op dinsdag 2 juni a.s. !

Samen met 15 andere amateurspelers wordt de winnaar tijdens een van de vier clinics klaargestoomd voor de finale. Tijdens de finale op 26 juni a.s. in het Zwolle Stadion eindigt de strijd om de titel van “vrijetrappenspecialist”! De winnaar ontvangt daarnaast ook nog eens 10.000 Euro voor zijn/haar club.
De grote regionale zenders wijden een speciale serie aan de AB Oost Free Kick Competitie. Tijdens deze programma’s wordt een aantal deelnemende voetbalverenigingen gevolgd in de aanloop naar de finale. En natuurlijk wordt een aflevering gewijd aan de finale zelf.
Mogelijk dat zij dus ook komen filmen tijdens de interne competitie op vrijdag 15 mei a.s.
Over AB Oost: Vakwerk in personeel!
De coöperatieve onderneming AB Oost is een van de grootste, zo niet de grootste werkgever van Oost-Nederland. Met meer dan 4500 medewerkers is AB Oost een bepalende speler in het veld van tijdelijke en permanente arbeid. Wij zijn onze leden en klanten van dienst met de beste arbeidskrachten en het beste advies. AB Oost is van oorsprong actief in de agrarische markt maar sinds twintig jaar ook in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening en transportsector. Bovendien heeft AB Oost al geruime tijd ervaring in het uitzenden en detacheren van gediplomeerd personeel in administratieve, secretariële, management, managementondersteunende, commerciële en (para)veterinaire functies. De AB Oost medewerker is deskundig, gedreven en betrokken bij de klant.

Meer weten?
Voor meer informatie over de andere deelnemende verenigingen en de AB Oost Free Kick Competitie, kijk op: www.aboostfreekickcompetitie.nl
Meer weten over AB Oost, kijk op www.aboost.nl