Wie wordt de beste vrijetrappenspecialist

14-05-2009

Op vrijdag 15 mei a.s. vanaf 19.00 uur vindt op het hoofdveld van de s.v. Grol de interne competitie van de beste vrijeballenspecialist van de club plaats. Het is de bedoeling om namens de vereniging s.v. Grol die avond één winnaar te krijgen. Deze winnaar ofwel ‘de vrijetrappenspecialist’ van de s.v. Grol moet komen uit de senioren of de A-klasse. Maar omdat het ook een erg leuke en interessante activiteit is voor de jeugd, is besloten om ook de B- en C-jeugd mee te laten doen aan de interne competitie. De beste vrijetrappenspecialist bij de B – C jeugd ontvangt een erg leuke attentie.

De vrijetrappenspecialist van de s.v. Grol bij de senioren en de A-jeugd doet op 26 juni a.s. mee aan de grote finale van de AB Oost Freekick Competitie in het stadion van FC Zwolle. Tijdens de AB Oost Free Kick Competitie strijden in totaal 64 amateurspelers om de titel: wie is de beste vrijetrappenspecialist van Oost-Nederland? Voor de winnende club is er 10.000 Euro te verdienen! De regionale TV-zenders van Flevoland, Drenthe, Gelderland en Overijssel besteden volop aandacht aan dit evenement. Mogelijk dat zij vrijdagavond 15 mei a.s al komen filmen bij de interne competitie van de s.v. Grol.

Aan de interne competitie voor de B - C jeugd doen mee:
B1 Mart Zieverink en Arno te Brake
B2 Dion Bosman en Edgar Walterbos
B3 Kilian Flikweert en Stefan Zevenhoven
C1 Thijs Nibbelink en Jordy Oonk
C2 Jesper Franssen en Thorsten van Melis
C3 Sil Brockötter en Tim de Roo
C4 Mark Bomers en Rowan Klein Goldewijk
C6 Sander Naaijkens en Ilco Toebes

Aan de interne competitie voor senioren en A-jeugd doen mee:
Grol A1 Doné Emaus en Martijn van Ooyek
Grol A2 Tom Meulenbeek en Remco Schuurmans
Grol 1 Lennard Walterbos en Christian Pillen
Grol 2 Luc te Veluwe en Simon Dibbets
Grol 3 Harm Zemann en Jonathan Lammers
Grol 4 William Krabbenborg
Grol 5 Axel Kuska
Grol 6 Jelmer Bomers
Grol 7 Nick Hulzinck
Grol 8 Ralf Meusert
Grol 9 Rob ter Braak
Grol 10 Emiel Garstenveld
Grol 11 Edwin Tuller
Grol 12 Bart Lucassen
Grol 13 Ronald Wagendorp
Zaalvoetbal Walter Gr. Severt

CLINIC PIERRE VAN HOOIJDONCK OP 2 JUNI A.S.
Voor de finale krijgt de winnaar van elke vereniging een clinic van dé vrijetrappenspecialist Pierre van Hooijdonk, waarbij hij alle “tips & tricks” leert over het nemen van een perfecte vrije trap. In totaal zijn er vier clinics. Eén van die clinics gaat bij de s.v. Grol plaatsvinden en wel op dinsdag 2 juni a.s. Aanvang 20.00 uur. Samen met 15 andere amateurspelers wordt de vrijetrappenspecialst van de s.v. Grol tijdens deze clinic klaargestoomd voor de finale.

Binnenkort volgt hierover meer informatie. Eerst maken wij ons op voor de interne competitie en wij nodigen eenieder dan ook van harte uit bij deze nieuwe activiteit bij de s.v. Grol aanwezig te zijn.