Clinic voor team s.v.Grol

26-05-2009

GROENLO: Bakker Jos Rouwmaat uit Groenlo bracht de E1 van de s.v. Grol maandagavond 25 mei na de wekelijkse circuittraining een leuk bezoek. Hij kwam namelijk mededelen dat Marc Houwer een voetbalclinic voor zijn hele team heeft gewonnen. Marc heeft de prijs gewonnen door Vikorn of Vikorn Volvezel te kopen bij zijn warme bakker Jos Rouwmaat. Elke keer als hij er een Vikorn brood kocht kreeg hij een kanskaart met een unieke code. De code moest hij invullen op de website www.vikorn.nlVikorn-actie.nl. Elke week worden uit de ingevoerde kanskaarten twee codes getrokken. Marc Houwer had een winnende code en heeft dus een voetbalclinic op zaterdag 20 juni voor zijn hele team gewonnen.


Jos Rouwmaat kwam maandagavond hoogst persoonlijk de cheque, als bewijs dat Marc de prijs heeft gewonnen, namens de Vikorn overhandigen. Maar dat was niet het enige dat hij bij zich had. Hij had ook nog een taart bij zich. En niet zomaar een standaard taart. Het was een heel bijzondere, speciaal voor de E1 gebakken voetbal taart met een goal en voetbal schoenen bovenop, voetballen aan de zijkant en SV-Grol-blauwe slagroom bovenop. Deze werd direct verorberd.

De voetbalclinic die Marc Houwer heeft gewonnen zal op 20 juni plaats vinden op het sportcomplex van de KNVB in Zeist. Deze clinic zal uitgevoerd worden door oud internationals. Volgens Jos Rouwmaat wordt zo’n twee weken voorafgaand aan de clinic bekend gemaakt welke bekende voetbalspelers de training zullen geven. Alle deelnemertjes zullen als een echte sterspeler ontvangen worden in Zeist. Na een warming-up zullen ze met hun team oefenen op verschillende onderdelen, zoals behendigheid, traptechniek en scoren op snelheid. Daarnaast hebben de spelertjes van de E1 ook nog de kans om € 2.500,- voor hun club bij elkaar te schieten in een penalty bokaal. Marc Houwer zal als de winnaar ook nog een gesigneerd shirt en een levensgrote poster van hem en de ex-internationals ontvangen.

De actie van Vikorn was tot eind mei. De achterhoek zal op 20 juni in ieder geval goed vertegenwoordigd zijn want Maarten Lubbers uit Eibergen en Jochem Schutten uit Noordijk hebben ook een clinic voor hun team gewonnen.