Oproep: Ondersteun William Krabbenborg in de finale

17-06-2009

Hét AB Oost vrijetrappenspektakel nadert de grote finale. Dit jaar strijden de 64 finalisten op vrijdag 26 juni in het FC Zwolle Stadion om de titel van beste vrijetrappenspecialist en de bijbehorende 10.000 Euro.

In de AB Oost Free Kick Competitie draait alles om het selecteren van de beste vrije trappen specialist van Oost Nederland. Op 26 juni vindt de grote finale van de AB Oost Free Kick Competitie plaats. In het FC Zwolle stadion nemen 64 spelers het tegen elkaar op. Piet Velthuizen, keeper van Vitesse, verdedigt die dag het doel. Uiteraard is ook Pierre van Hooijdonk aanwezig om de 64 spelers met raad en daad bij te staan. Toine van Peperstraten (NOS) en Bert van Losser (RTV Oost) praten het geheel aan elkaar. Naast het spektakel op het veld van de vrije trappen specialisten, kan het publiek genieten van een optreden van Panna voetballers en een muzikaal intermezzo van oud-voetballer Glenn Helder.

Tijdens de competitie proberen 64 verenigingen uit de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland de hoofdprijs van €10.000,- en de sportieve eer binnen te halen. De deelnemers uit deze regio zijn: v.v. Jonge Kracht, Sportclub Varsseveld, HC '03, AD '69, T.S.V. Theole, F.C. Lienden, S.V. GROL, R.k.v.v. HAVO, RKHVV, vv Jan van Arckel, v.v. De Bataven, v.v. Rheden, v.v. Gazelle Nieuwland, Pax, AZSV Aalten, S.V. Leones.

Ook de S.V. GROL doet dus mee aan deze vrije trappen competitie. William Krabbenborg vertegenwoordigt vrijdag 26 juni a.s. de  S.V. GROL in de finale.


Gratis de finale bijwonen?

De finale is gratis toegankelijk voor leden van de s.v. Grol.

Er zijn 200 kaarten beschikbaar. Hierbij een oproep aan de leden van de s.v. Grol om op vrijdag 26 juni a.s. William Krabbenborg aan te moedigen. Met steun van jullie allen lukt het William wellicht om de € 10.000,00 voor de s.v. Grol in de wacht te slepen.

Bij minimaal 50 aanmeldingen is de s.v. Grol bereid om een bus in te gaan zetten. Vertrek vrijdag 26 juni a.s. om 17.15 uur van het parkeerterrein van sportpark Den Elshof. Wij vragen slechts een bijdrage van € 5,00 per persoon (te voldoen bij het instappen).

Meld je als team, groep of als individu aan via info@svgrol.nl om William Krabbenborg aan te moedigen in de finale.

Op www.svgrol.nl zal op woensdag 24 juni a.s. vermeld worden of er door de s.v. Grol daadwerkelijk een bus ingezet zal worden !