De Graafschap voetbalweek, najaar 2009

25-09-2009

Tijdens dit vijfdaagse evenement voor jongens en meisjes, kan er op een plezierige en interessante wijze geleerd worden beter te voetballen. Dit onder deskundige leiding van de technische staf van De Graafschap Voetbalcollege. De dagen - maandag tot en met vrijdag – bestaan uit het oefenen van vrijwel alle voetbalfacetten: dribbelen, snelheid, afronden, traptechniek, veel partijvormen en meer! Plezier staat immers centraal! Je leert elke dag nieuwe vaardigheden en krijgt goede aanwijzingen waarop je nog verder kunt trainen. Spelers van de het eerste elftal van De Graafschap zullen regelmatig een kijkje komen nemen. 
 
Data
19  oktober t/m 23 oktober 2009
 
Leeftijden
De Graafschap voetbalweek is voor jongens en meisjes van 8 t/m 15 jaar.
 
Tijden
Iedere dag starten we om 13.00 uur met de trainingen. Alle deelnemers dienen op dit tijdstip start klaar op het veld aanwezig te zijn. Op de eerste trainingsdag (maandag) worden de deelnemers al om 12.30uur verwacht, dit in verband met het in ontvangst nemen van de kleding. Om 14.30 uur zijn de trainingen weer afgelopen. 
 
Kleding
Alle deelnemers ontvangen een uniek De Graafschap Voetbalweek trainingset, bestaand uit een shirt, broekje en kousen. Dit setje mag je na de Graafschap Voetbalweek mee naar huis nemen. In het inschrijfformulier geef je de juiste maten door. Ruilen van kleding is niet mogelijk. 
 
Kosten
De kosten bedragen €95,- en dient voor aanvang van De Graafschap Voetbalweek contant te worden voldaan bij het in ontvangst nemen van de kleding. 
 
Locatie
 
De Graafschap Voetbalweek vindt in zijn geheel plaats op sportpark ‘De Bezelhorst’
Sportpark 'De Bezelhorst'
Bezelhorstweg 89
7009 KK Doetinchem
 
Aanmelden
Inschrijven voor De Graafschap Voetbalweek is alleen mogelijk via de website www.degraafschap.nl. Onder het kopje ‘Voetbalcollege’ vindt u het kopje ‘Voetbalweek’. Hier treft u het digitale inschrijfformulier aan. (onderaan de pagina; scrollen) Wanneer dit formulier in zijn geheel is ingevuld, kunt u de gegevens verzenden met één druk op de knop ‘inschrijven’. Zodra wij de inschrijving verwerkt hebben ontvangt u hiervan een bevestiging. In deze editie is slechts plaats voor 60 deelnemers, dit betekent zodra het limiet bereikt is de inschrijving zal sluiten, wees er dus snel bij! 
 
Vragen
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt een E-mail sturen naar voetbalweek@gmail.com 
 
Surf snel naar: www.DeGraafschap.nl