Kledingcontrole

05-01-2012

Als eerste wil ik jullie namens de kledingcommissie een gezond en sportief 2012 toewensen…

Voorgaande jaren voerde de kledingcommissie altijd een tussentijdse kledingcontrole uit maar dit jaar wil de kledingcommissie de controle (aanvullingen kleding) op een andere wijze laten verlopen. De teams kunnen dit jaar zèlf de tassen controleren en kunnen aan de hand van een formulier aangeven wat er aangevuld etc. moet worden voor de tweede helft van het seizoen. De kledingcommissie verzamelt alle formulieren en zorgt ervoor dat na inventarisatie de tassen zo snel mogelijk aangevuld worden.

Het formulier is te downloaden via de volgende link: fomulier kledingcontrole

Jeugdteams:
Vanaf vrijdag 6 januari 2012 liggen er formulieren in de postvakken. Hierbij het vriendelijke verzoek de teamtas te controleren en op het formulier in te vullen wat er vermist is / aangevuld moet worden. De formulieren kunnen geretourneerd worden via het postbakje van het Jeugdbestuur. Ingevulde formulieren graag retour voor uiterlijk zaterdag 14 januari 2012.

Seniorenteams:
De formulieren worden aan de seniorenteams uitgereikt door Robert Olyslager en/of Wilko Poortman en ook hierbij aan de senioren het vriendelijke verzoek om de ingevulde formulieren zo snel mogelijk te retourneren via Robert en/of Wilko.

De procedure van de tussentijds kledingcontrole is daarmee vereenvoudigd en veel minder tijdrovend voor de kledingcommissie, maar de resultaten van deze controle zullen op dezelfde wijze beoordeeld worden. Kapotte kousen, broeken en shirts zullen kosteloos vervangen worden maar voor de vermissing van kleding (broeken, shirts, kousen en eventueel overige) zal het team een financiële vergoeding c.q. boete moeten betalen. Het is derhalve de verantwoordelijkheid van alle teamleiders/-begeleiders om de tas met kleding goed te controleren en het formulier goed in te vullen en in te leveren. De te betalen boete dient gelijk met de uitgifte van de aan te vullen kleding betaald te worden. De datum voor die uitgifte zal door de kledingcommissie spoedig via de grolsite bekend gemaakt worden.

Wij vertrouwen op jullie medewerking!

Namens de kledingcommissie dank ik jullie alvast voor de medewerking.

Rita Arink
Telefoon: 06-20418707