Concept spelersindeling 2014-2015

23-01-2014

Op vrijdag 24 januari 2014 worden de door de COV gemaakte concept-spelersindelingen voor het volgend voetbalseizoen (2014-2015) voorgelegd aan alle betrokken jeugdbegeleiders.

Deze avond worden de genoemde concept-spelersindelingen per leeftijdsklasse door de Coördinator Opleiding en Vorming van de betreffende leeftijdsklasse gepresenteerd aan alle jeugdbegeleiders die dit voetbalseizoen met de spelers van die leeftijdsklasse van doen hebben.

Deze avond hebben we in het leven geroepen om de begeleiders mee te laten denken met en hun visie te laten geven op het door de COV gemaakte concept. Het is niet de bedoeling dat er ellenlange discussies worden gevoerd over individuele spelers, maar we willen adviezen en denkwijzen ten aanzien van spelers serieus in overweging nemen en transparant vastleggen zodat we de tweede seizoenshelft kunnen benutten om de genoteerde spelers nog beter te observeren.

Ons uiteindelijke doel is om aan het eind van dit voetbalseizoen een vergelijkbare avond te beleggen, waarin we de definitieve spelersindeling voor het volgend voetbalseizoen vaststellen. De discussiepunten uit de concept-indeling zullen dan beargumenteerd en overwogen meegenomen worden in de definitieve keuze.

Nadrukkelijk willen we stellen dat het indelen van onze spelers een verantwoordelijkheid is van de COV c.q. de Grol-vrijwilligers die met onze spelers werken. Ouders kunnen en mogen er vanuit gaan dat we naar eer en geweten en zonder aanzien des persoons kijken naar voetbalkwaliteiten van spelers en dientengevolge indelen.
Voor het bespreken van de concept-indelingen wordt onderstaande planning gehanteerd.
We hopen alle betrokkenen die avond te mogen begroeten!

Planning bespreking concept-spelersindeling 2014-2015

24 januari 2014

19.00 uur – 20.00 uur F-jeugd (F-jeugdbegeleiders, COV-F en JB-F)
19.00 uur – 20.00 uur D-jeugd (E- en D-jeugdbegeleiders, COV-E/D en JB-E/D)
19.00 uur – 20.00 uur B-jeugd (C- en B-jeugdbegeleiders, COV-C/B en JB-C/B)

20.30 uur – 21.30 uur E-jeugd (F- en E-jeugdbegeleiders, COV-F/E en JB-F/E)
20.30 uur – 21.30 uur C-jeugd (D- en C-jeugdbegeleiders, COV-D/C en JB-D/C)
20.30 uur – 21.30 uur A-jeugd (B- en A-jeugdbegeleiders, COV-B/A/S JB-B/A

De coördinator COV van de betreffende leeftijdsklasse bereidt het betreffende overleg voor en leidt het.
Voor de dames- en meidenteams wordt een aparte afspraak gemaakt.

Commissie Opleiding en Vorming