E en F kamp 2014

06-05-2014

Beste jongens, meisjes, ouders en leiders,

Van 29 tot en met 31 mei staat het super leuke, gave, fantastische E en F kamp weer voor de deur. Het thema van het E en F Kamp is dit jaar: WK voetbal.



Graag willen we weten wie er allemaal mee wil met dit fantastische kamp. De uitnodigingen liggen in de postvakjes van de E en F teams en mijn vraag is of alle leiders van de teams deze uitnodigingen willen uitdelen aan de spelers/speelsters zodat ze zich op kunnen geven. Wij willen graag voor 10 mei weten wie er allemaal mee gaat zodat we de groepjes in willen delen. De brief kan je weer bij je leiders inleveren die de brief in een doos kunnen stoppen die in het wedstrijdsecretariaat staat. Je kunt je ook via de mail opgeven. Je kan dan je naam, adres, telefoon nummer en het team waarin je voetbal mailen naar efkamp@live.nl .

We hopen jullie graag terug te zien op het E en F kamp tijdens het hemelvaart weekend 29 tot en met 31 mei!

Sportieve groet van de organisatie,

Aniek Peterman
Mark Baten
Marc Rots
Rob Oude Luttikhuis
Edwin Paardekooper

P.S.: Wij zijn ook opzoek naar leiders die het leuk vinden om dit weekend mee te gaan. Als je als leider mee wil met het E en F kamp kan je je ook via bovenstaand e-mail adres opgeven om er samen met de kinderen een te gek kamp van te maken.We willen ook weten of je het hele kamp beschikbaar bent, 2 dagen of 1 dag. Graag zouden we ook voor 10 mei een reactie willen hebben.