De Pauw nieuwe kleding-sponsor Jeugd sv Grol

29-01-2006

Bar, Disco, Dancing De Pauw is de nieuwe kleding-sponsor van Grol B-2. Dit juniorenteam kan in volledig nieuwe tenues aan een tweede seizoenshelft beginnen. Daarnaast heeft Grol A-2 de beschikking gekregen over luxe sporttassen gesponsord door het uitgaanscentrum in Groenlo.

 

De Pauw bestaat al ruim 25 jaar en in al die tijd heeft men een goede band met de sv Grol gehad. Vorig jaar werd het uitgaanscentrum overgenomen door Marco en Wilma Roerdink. Het uitgaanscentrum werd volledig verbouwd en vernieuwd. De Grol is verheugd dat de band met de sv Grol blijft bestaan en dat deze zelfs versterkt wordt door de sponsoring van een tweetal juniorenteams.

 

Op zaterdag 28 januari vond de officiele presentatie plaats en werden er de nodige foto’s gemaakt. De spelers en begeleiding van Grol B-2 en Grol A-2 reageerden zeer enthousiast en sloten de dag af met een gezellig samenzijn bij de nieuwe sponsor.

Grol B-2 in het nieuwe tenue



Grol A-2 met de nieuwe sporttassen


Waar andere verenigingen vaak te kampen hebben met een sterke terugloop in het aantal juniorenteams, beschikt de sv Grol met 2 A-, 3 B- en 4 C-teams nog steeds over een bloeiende juniorenafdeling. Naast met veel inzet prestatief op het veld bezig te zijn, is dit mede te danken aan de enthousiaste inzet van de begeleiding en natuurlijk de gezelligheid om het voetbal heen. Diverse activiteiten verhogen de binding met elkaar en met de sv Grol. Ook De Pauw speelt daarbij een belangrijke rol. De nieuwe kleding en tassen dragen daar aan bij en zijn een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Grol A-2, Grol B-2 en De Pauw zijn een langdurige samenwerking aangegaan tot en met het seizoen 2009/2010.