Schaatsen E en F klasse succes

30-01-2006

Op zaterdag 21 januari gingen de E en F klasse schaaten bij Marveld recreatie.
In het eerste jaar dat de schaatsbaan bij Marveld recreatie neergelegd is, mocht de Grol jeugd hun kunsten aldaar gaan vertonen, 's ochtends om 10:00 uur trapten de pupillen van de F klasse af. Na hun schaatsen te hebben opgehaald gingen de talenten de baan op. Het weer speelde niet helemaal lekker mee d.m.v. een buitje regen maar de bikkels gaven niet op. Ruim een uur lang werd de ijsvloer aangeveegd.
Voor velen was het de eerste keer dat de ijzers ondergebonden waren en dit leverde genoeg taferelen op voor een hele uitzending van de leukste thuis.
Ook vielen er hier en daar wat lichtgewonden, maar de bikkels gaven niet op en na een lekkere kop warme chocolademelk ging iedereen dan ook weer voldaan naar huis. Vervolgens kwamen er nog een F groep en de gehele E-jeugd aan bod. De diverse leiders die aanwezig waren hielden het zaakje nauwlettend in de gaten..........van de zijkant. Hoewel er voldoende schaatsen, ook in hun maat aanwezig waren, dorsten zij hun talenten niet te showen aan de kids.
Volgend jaar zijn we weer van de partij bij Marveld Magische Winterpret.