Genomineerden "jeugteam van het jaar"

05-06-2006

De Genomineerde teams voor "Jeugdteam van het Jaar" zijn Grol F1, Grol E7/E8 en Grol D5. Voor de motivatie voor deze teams volgt hieronder meer informatie.

Grol F1:
Bij Grol F1 zijn de spelers dit jaar verder ontwikkeld en is het een prachtig team geworden. Doen het goed in een zware competitie en hebben de bekerfinale gehaald.       


Grol E7/E8:
Grol E7 en E8 hebben niet zo'n goed voetballende teams. Maarna de winterstop doen beide teams het erg goed. In beide teams voetballen 4 a 5 meisjes mee en doen het samen met de jongens fantatisch. De trainingsopkomst is 100& en ook de trainers en leiders zijn hier een voorbeeld van.       


Grol D5:
Een team met nieuwe jeugdleiders, die de zaakjes goed hebben geregeld. Een team met een enorme inzet ondanks de moeilijke tegenstanders die zij treffen. Een team dat met veel doelpunten tegen en hun zoveelste verlies nemen zoals het is en daarbij nog lef hebben om in de kleedkamer te zingen ? We are the Champions?. Dat geeft karakter weer. Een team dat plezier in voetbal heeft. Een team dat ondanks de geringe prestaties zeer hoge opkomst heeft met trainingen.Een team die het gewoon goed voor elkaar heeft en plezier uitstraalt.