Mark Sport sponsor Grol B3

24-09-2006

GROENLO - Mark Sport is de nieuwe kledingsponsor van Grol B-3. Het juniorenteam is het nieuwe voetbalseizoen begonnen met volledig nieuw tenue. Mark Sport is een nieuwe sportzaak in het hartje van Groenlo. Nadat vorig jaar een sportzaak de deuren sloot, heeft Mark Reinders het plan opgepakt om in Groenlo een sportzaak te openen. Na het vinden van een geschikt pand, de nodige verbouwingen en het inrichten van de nieuwe zaak, is op 15 augustus 2006 de sportzaak aan de Beltrumsestraat geopend.

 

Eigenaar Reinders is van kinds af aan al betrokken bij s.v. Grol. Mark is keeper in het tweede elftal en is keepertrainer van enkele jeugdelftallen. Afgelopen jaar is hij als begeleider van een jeugdteam gestopt om zich helemaal op deze nieuwe uitdaging te kunnen richten.

 

Mark Sport verkoopt sportartikelen voor een breed publiek voor zowel indoor- als outdoorsporten zoals fitness, zwemmen, hardlopen, tennis en voetbal. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten sportschoenen en sportartikelen met de daarbij behorende kleding die voor de diverse sporten geschikt is. Zo verkoopt hij onder andere de merken: Asics, Hummel, K. Swiss, Lotto, Mexx, Quick en Saucony.

 

S.v. Grol is verheugd dat een speler uit eigen geledingen de band met de s.v. Grol door sponsoring van zowel een jeugd- als een seniorenelftal heeft versterkt en een contract voor 5 jaar is aangegaan.

 

Op zaterdag 9 september 2006 vond de officiƫle presentatie plaats en is in het bijzijn van Mark Reinders de teamfoto van Grol B-3 gemaakt.