Grol D3 oppermachtig tegen Varsseveld D3

24-09-2006

Varsseveld had de eerste wedstrijd met 5-2 gewonnen, dus waren we verplicht om vanaf het beginsignaal direct fel en met overtuiging te spelen, We begonnen dan ook goed en overtuigend, hierdoor bepaalden wij van af het begin het spel . We kregen een aantal goede mogelijkheden om te scoren, maar de scherpte voor het afronden was er nog niet. Wij speelden pressievoetbal en wonnen bijna alle duels waardoor Varsseveld er niet uit kwam. Door een mooi afstandsschot van Bas te Brake kwamen we te recht op 0-1. We bleven druk op de defensie uitoefenen waardoor we mooie kansen creëerden, maar helaas geen doel troffen. Door een klein foutje in onze verdediging, en onze keeper Jeroen Nijland nog wel voor de bal dook, maar helaas raakte hij de spits van Varsseveld. Door deze penalty werd het 1-1. Na deze gelijkmaker waren wij in het afronden wel scherp, voor de rust scoorde Jesse Giesen twee mooie goals door naar binnen te kappen en met rechts hard in te schieten. Ook Bas te Brake scoorde voor de pauze nog een maal, waardoor de ruststand 1-4 in ons voordeel was. Na de rust was het beeld niet anders, er was maar een team aan het voetballen en dat was Grol D3.

Er werd goed samen gespeeld, en er waren een aantal zeer mooie aanvallen bij, waardoor wij ook scoorden. Koen Penterman kopte van dicht bij in 1-5. Jesse Giesen ging een aantal tegen standers voorbij waardoor hij scoorde1-6. Daniël Platter zag dat de keeper te ver voor de goal stond en van af het middenveld een mooie boogbal over de keeper schoot 1-7. Door een hele mooie loop actie van Phillip van der Mosselaar, en waar de bal over zes schijven ging kon uiteindelijk Jesse Giesen met een puntertje de score op 1-8 brengen.

De laatste goal kwam op naam van de onvermoeibare Robin Klein Gunnewiek, de bal werd niet goed door de verdediging van Varsseveld weg gewerkt, waarna Robin zonder aarzelen, vanuit de tweede lijn inschoot. De einduitslag is 1-9. Een prima prestatie waardoor we aanstaande zaterdag thuis tegen Longa D5 met een goed gevoel naar uitzien.