PSV behaalt eerste punten

02-11-2006

GROENLO - In de vijfde ronde van de woensdagavondcompetitie van de sv Grol heeft PSV eindelijk haar eerste punten behaald. In een spannende wedstrijd werd Liverpool nipt met 3 – 2 verslagen. Real Madrid is nog steeds ongeslagen. Na de belangrijke overwinning vorige week tegen concurrent Ajax, werd deze week andermaal gewonnen. Dit maal was Leeds United een maatje te klein. Het werd 3 – 0 voor Real Madrid. Ajax herstelde zich van de nederlaag met een zege op Manchester United. Het blijft hiermee uitzicht houden op een finaleplaats. Tot aan de rust kon Manchester aardig bijbenen, maar in de tweede helft sloeg de spits van Ajax genadeloos toe: 6 – 2. In de vierde wedstrijd van de dag behaalde Feyenoord een ruime overwinning op Celtic Glasgow. Het werd 6 – 1.