Grol F4 stelt kampioenschap veilig.

07-11-2006

Grol F4 heeft haar kampioenschap van het rechter rijtje na een wervelende voetbalshow tegen het altijd lastige Haaksbergen F2 veilig gesteld.

Dit kampioenschap hing al een aantal weken in de lucht. De vedetten van dit fabuleuze team trainen onder de bezielende leiding van trainer Ronnie. Diezelfde Ronnie wist de leiders Bertie en Rob ’s ochtends al te melden dat de jongens al wekenlang bijzonder scherp trainen. Nadat vorige week nog een zwaar bevochten punt bij HSC21 Brein in de wacht was gesleept was het dan zover.

Na een ietwat moeizame start was het Stijn die in de vijfde minuut 1-0 scoorde. Dit doelpunt kwam tot stand na een prachtige aanval die werd ingeleid door Jasper die Tim wist aan te spelen. Tim, niet egoïstisch, speelde Stijn vrij waardoor hij eenvoudig kon scoren.

Nu het ijs gebroken was wist Grol F4 de weg naar het doel van Haaksbergen goed te vinden en was het Thomas, jawel u leest dit goed, die na een voorzet van Daan de 2-0 binnen schoot. Nadat Marnix slechts één keer als keeper in actie was gekomen, wist hij met een precieze pass Jeroen te bereiken, die op zijn beurt Juul vrij speelde. Juul speelde de verdediging van Haaksbergen zoek en scoorde op slag van rust 3-0.

Na de rust wisten de jongens van Grol F4 op sublieme wijze de wedstrijd uit te spelen. Toen Juul voor de 4-0 tekende was Haaksbergen, ondanks een numeriek voordeel, gebroken en begonnen de jongens van Grol F4 al voorzichtig hun feestje te vieren.

Volgende week zaterdag speelt Grol F4 om 10.15 tegen WVC F5 op sportpark De Morgenzon in Winterswijk.