Winterprogramma seizoen 2014/2015

14-12-2014

De winterstop is weer inzicht! Ook dit seizoen heeft de SV Grol weer een aantal leuke activiteiten op het programma staan.
 
Bubbelvoetbal voor alle A, B en C jeugd… Op maandag 29 december 2014 wordt er voor de meiden en jongens van de A, B en C jeugd Bubbelvoetbal georganiseerd. De activiteit zal tussen 09.00 uur en 17.00 uur plaats vinden. Opgave is mogelijk tot 19 december 2014 via de leider van je team. Afhankelijk van de opgave zullen de tijden voor jouw team z.s.m. bekend worden gemaakt. Houdt de website in de gaten voor de indeling.
Aangezien het bubbelbal op een maandag gespeeld wordt zullen (waarschijnlijk) veel leiders verhinderd zijn. Daarom vragen wij vanuit de commissie of er leiders zijn die de hele dag aanwezig kunnen zijn.

Discozwemmen bij Marveld Recreatie voor alle D-jeugd…
Op vrijdag 9 januari 2014 is er de mogelijkheid voor de meiden en jongens van de D-jeugd om te komen discozwemmen bij Marveld Recreatie. Om 18.30 uur zullen wij gezamenlijk naar binnen gaan, de entree is GRATIS! Het discozwemmen, duurt tot 21.00 uur.
Er wordt verwacht dat je op eigen vervoer bij Marveld Recreatie komt.
Tip: neem 0,50 cent mee voor de kluisjes en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis.

Bioscoop Skopein voor alle E, F, F-zaterdagmorgen en G-jeugd
Voor de E, F, F-zaterdagmorgen en G jeugd is het mogelijk om op 10 januari 2015 een bezoekje te brengen aan de Bioscoop Skopein te Winterswijk. De film begint stipt om 11.00 uur. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent. Beide zalen zijn volledig door de S.V. Grol gereserveerd en de entree is GRATIS! In verband met een beperkt aantal zitplaatsen is de film in eerste instantie alleen bestemd voor spelende leden van de S.V. Grol (E, F, F-zaterdagmorgen en G -jeugd). Welke film er die dag zal worden afgespeeld is nu nog een geheim. Vervoer Vriendelijk verzoek aan de leiders om de vervoerslijst te hanteren of een vervoerslijst te maken voor deze dag. Graag 1 of 2 leiders van elk team aanwezig om deze activiteit in goede banen te leiden.

Nieuwjaarsloop
Op zondag 4 januari 2015 zal de nieuwjaarsloop plaatsvinden.
Vanaf 09:30 uur is er de mogelijkheid om je op te geven in de centrale hal van de sportkantine van de S.V. Grol. Rond 10:30 uur zal de nieuwjaarsloop starten. Daarna is er de mogelijkheid om de nieuwjaarsreceptie bij te wonen. Verdere informatie volgt nog.
 
Wij wensen jullie veel plezier tijdens de winterstop!
 
Met vriendelijke groeten,

Commissie Nevenactiviteiten.
Floris Geessinck, Lars Oesterholt, Jordy Overkamp, Roy Reinders, Christel te Lintum, Anita Helmers en Rita Arink