IdeeMedia is Sponsor van de Week

15-09-2015

De s.v. Grol heeft een groot aantal sponsoren. Deze maken het mede mogelijk dat we als vereniging onze leden een prachtige sportaccommodatie kunnen aanbieden, evenals een goede begeleiding en opleiding, dat alles goed georganiseerd is tijdens de trainingsavonden en wedstrijddagen en we daarnaast ook nog eens diverse sociale activiteiten kunnen organiseren. Om deze sponsoren, groot en klein, extra in de schijnwerpers te zetten en te bedanken hebben we dit seizoen ook weer het item "Sponsor van de week".

Deze week is sponsor van de week: IdeeMedia. Zij vieren dit jaar hun 10-jarig jubileum. Van harte gefeliciteerd!

Aan het woord: Maarten Kooiker en Peter Konings


Het team van IdeeMedia met van links naar rechts Suzan Mulders, Peter Konings, Lea Wamelink, Maarten Kooiker en Jeroen Balk.

Wat sponsort IdeeMedia bij de s.v. Grol?

Een reclamebord op het hoofdveld, advertentie in het clubblad, ontwikkeling van de website svgrol.nl en ontwikkeling van de website van het Internationaal Marveldtoernooi marveld.info.

Wat doet IdeeMedia?

IdeeMedia reclame- en internetbureau in Groenlo viert dit jaar alweer haar 10 jarig bestaan. De combinatie van ontwerp, reclame en communicatie, druk en webdesign heeft voor onze klanten veel voordelen opgeleverd. Juist het ‘alles onder één dak concept’ maakt ons tot een bijzonder reclamebureau’, zeggen Maarten Kooiker en Peter Konings eensluidend. ‘Er was in Groenlo en omstreken geen bureau die al deze reclame-tools tegelijk kon aanbieden. Dat was de drijfveer om samen IdeeMedia te starten in 2005 waar inmiddels vijf knappe koppen werken.

“Alles wat hier het kantoor verlaat moet mooi en functioneel zijn.” Daar spreekt het vormgeversbloed van beide media-ondernemers. Maarten vormt samen met Jeroen Balk, welke sinds kort het team versterkt heeft, de basis voor ontwerp en bouw van de websites en webshops. Peter verzorgt samen met vormgeefster Suzan Mulders veelal de drukwerk gerelateerde opdrachten. Lea Wamelink complementeert het team als veelzijdig communicatiespecialist en office manager.

Wat is de binding van het bedrijf of je zelf met de s.v. Grol?

Maarten heeft in zijn jeugd tien jaar met veel plezier gevoetbald bij de Grol. Peter ook en is zelf nog altijd erg trots op zijn teamfoto welke nog altijd in de voormalig bestuurskamer hangt.

Waarom sponsor je de s.v. Grol?

We zijn persoonlijk maar ook zakelijk erg betrokken bij het sport- en het verenigingsleven in Groenlo. Sport en ontspanning worden in deze drukke tijden volgens ons steeds belangrijker. Als 100% Grols bedrijf is het voor ons dan ook vanzelfsprekend om de grootste en volgens velen ook de mooiste sportvereniging van Grolle te steunen.

Heb je een speciale herinnering aan de s.v. Grol?

“Ik herinner me nog altijd goed de stapelbedden tijdens het E-kamp in Ruurlo, het zal ergens rond 1990 zijn geweest. Ik was toen de snelste bij de ranjarace. Onvergetelijk.” , aldus Maarten. “Ook het behaalde kampioenschap in de A1 in mijn laatste jaar was onvergetelijk. Toen dronken we inmiddels al lang geen ranja meer trouwens...”

Heb je nog suggesties of tips voor de s.v. Grol?

Mooi initiatief deze rubriek 'Sponsor van de week'. Ook dit tekent de professionaliteit van de vereniging en de betrokken vrijwilligers. Ga zo door!

Contactgegevens:

Website: www.ideemedia.nl
Facebook: ideemedia.groenlo
Twitter: imgroenlo