VACATURE: TRAINER GROL F4 (M/V)

23-03-2016

De jongens van de F4 zijn per direct op zoek naar een leuke trainer die op maandagavond hun training wil verzorgen in samenwerking met de huidige trainer. Door omstandigheden is de huidige trainer niet meer in staat alle trainingen op maandag aanwezig te zijn.
Daarom zijn wij op zoek naar een net zo leuke, enthousiaste en fanatieke trainer die deze talenten tot het einde van het seizoen iets bij wilt brengen en indien nodig alleen de training kan verzorgen wanneer de huidige trainer niet aanwezig kan zijn. Het kan dus gebeuren dat je een enkele keer alleen voor de groep staat.

De training is op maandagavond van 18:00 tot 19:00 uur en vindt plaats op het hoofdveld van ons prachtige sportpark. De inhoud van de training wordt bepaald door de oefeningen uit de circuittraining waaraan de jongens van de F4 meedoen.

Ben jij die leuke, enthousiaste en voetbalgekke trainer die onze jonge voetbaldieren op maandagavond wilt trainen? Stuur dan een mailtje naar Marc van Meurs (marcvanmeurs@hotmail.com ).