Concept teamindeling jeugd s.v. Grol seizoen 2016/2017

19-05-2016

18-5-2016
De technische commissie, het jeugdbestuur en alle jeugdtrainers en -leiders hebben de afgelopen weken gezamenlijk gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2016-2017.

Klik hier voor de concept-teamindeling van de S.V. Grol jeugd voor het seizoen 2016-2017

Aandachtspunten bij de conceptindeling voor de E, D, C, B en A klasse:
-  Bij de E klasse trainen nog een aantal spelers mee om te komen tot een definitieve  E1, E2 en E3.  
-  In verband met het aantal beschikbare spelers voor het komende seizoen kunnen COV en Jeugdbestuur helaas nog niet tot een volledige indeling voor de D klasse komen. Dit houdt in dat er in deze indeling 22 spelers zijn toegewezen aan de D5-D6. Het huidige aantal D spelers is eigenlijk te hoog om 5 teams te vormen en daarom wordt op dit moment bekeken of er een volwaardige 6e D team opgezet kan worden. Hiervoor heeft het COV/JB nog een aantal weken tijd nodig. Mocht het uiteindelijk niet lukken een 6e D team te vormen, zal alsnog gestart gaan worden met 5 teams.
Spelers zullen dan over D teams verdeeld gaan worden. Alle spelers en ouders van de D klasse zullen over de start van de trainingen worden geïnformeerd door trainers van de nieuwe teams.
-  C1-C2 selectie heeft nu 31 spelers. Hiervan vallen over een aantal weken nog 5 spelers (waarvan 1 keeper) af naar C3 (nu 9 spelers ingedeeld). Aantallen worden dan uiteindelijk C1, C2: 13 spelers en de overige C teams ieder 14.
-  B1-B2 groep bestaat nu nog uit 31 spelers. Uit deze groep zullen nog een aantal spelers naar de B3 verplaatst worden.
-  De B4 groep bestaat nu nog uit 17 spelers. Ook uit deze groep zullen nog enkele spelers naar de B3 verplaatst worden.
-  De spelers van de A klasse worden binnenkort uitgenodigd voor een gesprek over de invulling van het komende seizoen.

COV en JB sv Grol