Dames s.v. Grol en Vios Beltrum maken samen een mooi feest!

18-02-2018

Vrijdagavond 16 februari zal de boeken in gaan als het eerste gezamenlijke verbinding- en verbroederingsfeest tussen de sv Grol en Vios Beltrum. Dit feest was bedoeld voor de dames 1 van Vios Beltrum, de dames 1 van de sv Grol en het gezamenlijke 2e team. Maar liefst 45 dames en hun begeleiding hadden zich hiervoor aangemeld.

De aanleiding van deze avond is de samenwerking tussen de beide verenigingen met betrekking tot het damesvoetbal, dit resulteert in het gezamenlijke team " dames 2".

Om nu ook de dames van de eerste teams aan elkaar te laten wennen onder andere omstandigheden en mogelijk ook met een knipoog naar de toekomst was er een avond georganiseerd waar de diverse sterke punten van de teams werden benadrukt.

Rob Porskamp van het sportcafé Den Elshof had een uitstekende proeverij georganiseerd, liefhebbers van diverse wijnen, likeurtjes en natuurlijk bieren kwamen ruimschoots aan hun trekken. Naast de diverse drankjes werd ook aan andere lekkernijen gedacht, bitterballen, kaas, worst en chocolade gingen er dan ook in als zoete koek.

Naast de proeverij werden de dames getest op hun algemene kennis, en kwamen onderwerpen voorbij als Disney, Eurovisie Songfestival en een plaatjesparade. Hoe verder de avond vorderde, hoe beter de vocalen naar voren kwamen. Het meezingen en dansen zorgde voor absolute hoogtepunten, met als resultaat dat dit soort activiteiten voortgezet gaan worden in bijvoorbeeld deelname aan het huistoernooi, BBQ en natuurlijk het verbinding- en verbroederingsfeest 2019 wat dan door Vios in Beltrum zal worden georganiseerd.