Mooie overwinning voor Grol JO9-2

17-04-2022

Grol JO9-2 speelde zaterdagmorgen, dit keer op een heel schappelijke tijd van 10 uur tegen Erix/KSV JO9-1 voor de competitie.

Het werd al snel 1-0 door een mooi doelpunt in de linkerhoek van Pepijn. We speelden vooral aan de kant van onze tegenstander en lieten hen weinig kans om richting onze goal te komen. Nog geen 2 minuten later was daar Matteo met een pegel van afstand welke over de keeper strak in het net belandde. En vervolgens was het Tygo met een hele mooie dribbel richting de goal en hij schoot hem strak onderin de rechterhoek.

Net voor rust kwam daar een strakke voorzet van Rein op Pepijn en ook deze werd mooi afgemaakt in de goal van Erix/KSV.

Tijd voor rust voor beide partijen.

In de tweede helft kwam Erix/KSV even sterk terug. Helaas resulteerde dit in een tegendoelpunt. Gelukkig herpakten onze jongens zich snel en antwoordde Dex op het doelpunt met weer een doelpunt voor Grol. En meteen daarna was het Rein met een strakke bal in de linkerhoek. Ondertussen stond het al 6-1 en onze jongens speelden lekker fanatiek en goed op elkaar ingespeeld verder. Ze lieten Erix/KSV er bijna niet meer aan te pas komen. Mede door een uitstekende redding van Djusten en zeer goed verdedigingswerk van Matteo, Dex en Twan wisten ze te voorkomen dat er nog meer tegendoelpunten kwamen. En hoe goed onze tegenstander ook probeerde de ballen van hun kant weg te houden, ze konden niet voorkomen dat dankzij het perfecte samenspel van Rein en Tygo er nog een doelpunt kwam. Ook Pepijn gooide daar nog een mooie counter achteraan waardoor hij dan ook de 8-1 maakte.

Toen knalde Twan als afsluiter na een hele mooie assist van Tygo de 9-1 binnen.

Wij als ouders hebben genoten van een hele mooie pot voetbal van onze jongens onder een strak blauwe hemel. Trainers weer bedankt voor de goede begeleiding!

Hieronder enkele prachtige actiefoto's uit deze wedstrijd gemaakt door Sanne Waenink.