Nieuwe shirts voor Grol Longa G1

26-02-2024

Gamp-Ebiz heeft contract als shirtsponsor van het Grol-Longa G team verlengd

Gamp-Ebiz is al jaren sponsor van het G voetbal binnen Grol. Ze zijn onder andere shirtsponsor van het Grol-Longa G1 team, het seniorenteam binnen het G voetbal in Oost Gelre. Dit team traint wekelijks in Groenlo en speelt ook competitie.

Gamp heeft afgelopen jaar een prachtig groot nieuw bedrijfspand in gebruik genomen op de Laarberg. Naast dit nieuwe pand heeft Gamp ook een nieuw logo gekregen. Een mooie aanleiding om de shirts te vervangen alsmede dat de oude ook echt wel op waren. Daarnaast is het bestaande contract voor een nieuwe periode verlengd.

Afgelopen zaterdag (24 februari) zijn de shirts officieel in gebruik genomen. In aanwezigheid van Bas Huntink (manager Gamp) en Petra van de Berg (Communicatie van Gamp) werden de shirts in ontvangst genomen. Bram Corts van het Commercieel Team Grol en Anne Marie Groot Zevert, Pelle Walterbos en Wouter Maarse als begeleiders en trainers van het G-team hebben Bas en Petra daarnaast nog bijgepraat over de uitstekende samenwerking met Longa '30 voor het G voetbal en hoe een en ander georganiseerd is binnen het G-voetbal in Oost Gelre.

Een feestelijke dag die natuurlijk afgesloten werd met een mooie groepsfoto.

Hartelijk dank aan Gamp voor de ondersteuning en we wensen het G1 team heel veel succes in deze mooie nieuwe outfit.

Meer informatie over de diensten van Gamp Ebiz op hun webpagina: www.gamp.eu