Grol start Mini’s groep

27-02-2024

Op 9 maart gaan we starten met de mini’s bij de Grol. Alle kinderen tussen de leeftijd van 4 tot 5 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Samen gaan we spelenderwijs oefeningen doen om de kinderen voor te bereiden op het voetbalspel. Bij de mini’s ontwikkelen wij op een speelse manier de motorische vaardigheden (kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie). Dit alles gaat gepaard met de basis: “Plezier!”.

Wie

Alle kinderen van 4 tot 5 jaar. Vanaf 5 jaar kunnen de kinderen aansluiten bij de F-pups training.

Wanneer

Één keer per twee weken (alle even weeknummers) op de zaterdagochtenden van 8:45 tot 9:30 uur vanaf 9 maart tot eind juni. Bij voldoende animo zal dit initiatief na de zomerstop een vervolg krijgen.

Waar

Buiten op het hoofdveld van Grol.

Aanmelden

Lijkt het je een keer leuk om mee te doen stuur dan een mail naar info@svgrol.nl met in het onderwerp aanmelden mini’s en de volgende gegevens:

Ik wil graag een keer meetrainen met de mini’s:
- Naam kind
- Geboortedatum kind
- Telefoonnummer ouder/verzorger

Kosten

Aan de serie proeftrainingen zijn geen kosten verbonden.
Daarna geldt een contributie van 12 euro per maand.

Begeleiding

De initiatiefnemers Robbin Garstenveld en Jordy Overkamp zullen de kinderen begeleiden op de zaterdagochtenden. Maar extra handen zijn altijd welkom. Mocht je het leuk vinden om ook wat te betekenen voor de groep dan kun je je interesse kenbaar maken.

Een korte mail naar info@svgrol.nl met daarin je N.A.W. gegevens plus mobiele nummer is voldoende. Robbin neemt daarna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.