Ronald van der Plaats en Max de Vries ook volgend seizoen trainer van Grol 2 en Grol 3

15-03-2024

Het voetbalbestuur heeft de contracten met Ronald en Max sr met 1 seizoen verlengd.

Ronald is bezig aan zijn 1e seizoen bij Grol 2 . Gezien het feit dat er vorig jaar een behoorlijk aantal ervaren spelers gestopt zijn, is het team dit jaar aanzienlijk “jonger”. Na een moeilijke start heeft Grol 2 de weg omhoog gevonden, maar de eerste wedstrijden na de winterstop waren qua resultaat helaas teleurstellend. De komende maanden zullen staf en spelers alles in het werk stellen om ook volgend jaar weer actief te zijn in de Hoofdklasse. Dit is een prima niveau, zeker met oog op de talentvolle jeugdspelers die de komende jaren de stap naar de senioren maken.

Ook Max sr is bezig aan zijn 1e seizoen bij Grol 3. Begonnen met een hele grote groep met veel jonge spelers heeft Grol 3 zich langzaam maar zeker in de top van de 2e klasse gemeld. De absolute doelstelling is het kampioenschap. Hoewel een 2e plaats in de ogen van Max sr de 1e verliezer is, leidt echter de 2e plaats ook tot promotie naar de 1e klasse!. Hiermee vindt het team de gewenste aansluiting bij het niveau van Grol 2.

Wij wensen Ronald en Max veel succes en plezier in het komende seizoen, maar natuurlijk ook in het restant van dit seizoen!

Het Voetbalbestuur