Grol en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek verlengen samenwerking

31-05-2024

Grol en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek hebben hun samenwerking met 2 jaar verlengd.

De samenwerking tussen Grol en Rabobank kent een lange geschiedenis.  Daarbij is de samenwerking verschoven van het alleen zijn van een financiële sponsor naar een samenwerking, waarbij het streven is dat door samenwerken en delen van expertise de organisatie en de gezondheid van de vereniging geoptimaliseerd wordt en toekomstbestendig is.

Zo heeft dit in de afgelopen periode geresulteerd in een verbeterde organisatiestructuur bij Grol en is er gezamenlijk gewerkt aan de groene ambitie van Grol om duurzaam en klimaat-positief te worden en de ervaringen te delen met de gemeenschap. Als Grol zijn we zeer blij dat we deze samenwerking met minimaal twee jaar kunnen voortzetten. Ook in deze nieuwe periode zullen we elkaars netwerk gebruiken op de thema’s organisatie, duurzaam ondernemen, duurzaam wonen, energietransitie, financieel gezond leven en food & agri.

Vorige week waren Hans van de Guchte en Wouter Meijnen namens de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek aanwezig om de overeenkomst te ondertekenen.


Stan Raben (voorzitter Grol), Wouter Meijnen (Financieel adviseur Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek) en Hans van de Guchte (Directeur Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek). Foto: Marcel Houwer, Streekgids.nl.