Grol C4 - Ulftse Boys C2

28-09-2008

Grol C4 begon goed aan de wedstrijd. Na 5 min. kwam de voltreffer van Mark. Ulftse Boys lieten de kopjes al gelijk hangen en Grol bleef fel voetballen. Grol bleef goed voetballen en scoorden aan de lopende band. In de rust stonden onze voetballers al met 9-0 voor.

In de tweede helft ging Grol er al weer fel tegen aan en de Ulftse Boys toonde wat meer inzet. Grol kreeg nog veel kansen, maar benutte ze niet allemaal. Na een tijdje ging Grol er weer fel tegen aan en scoorde nog 5 goals. Eindstand: 14-0 overwinning voor Grol C4.

Doelpuntenmakers: Jille 4, Mark en Rowan 2, Jaap, Fedde, Pim(keeper), Jeroen en Danny allen 1,  1 eigen doelpunt van Ulftse Boys.

Volgende week spelen we uit tegen Bredevoort C1DC. We hopen op veel toeschouwers!