Woensdagavondcompetitie.

30-09-2008

UITNODIGING

ALBERT HEIJN WALLERBOSCH F-COMPETITIE

 

Beste jongens en meisjes,

 

Met grote trots kan aangekondigd worden dat de woensdagavondcompetitie een nieuwe sponsor heeft!!!!! De competitie zal vanaf nu Albert Heijn Wallerbosch F-competitie heten. Het betekent dan ook dat er allemaal nieuwe shirts zullen komen en dat er daarbij een aantal profclubs zitten, die er in de voorgaande edities nog niet waren. Welke dat zijn, houden we nog even geheim. Zeker is wel dat het allemaal superleuke clubs zijn om voor te mogen spelen.

Net als alle andere jaren zullen de wedstrijden op de woensdag starten om stipt 18.00. Er wordt dan twee keer twintig minuten gespeeld met een korte pauze tussen beide helften. We starten op 22 oktober met de poulewedstrijden. De finalewedstrijden zullen begin december gehouden worden.

Alle wedstrijden worden gespeeld op het Hoofdveld en op Veld 1. Dat betekent dat je in de Albert Heijn Wallerbosch F-competitie dus lekker op kunstgras mag voetballen en hier je kunsten/ talenten als ‘prof’ kan gaan vertonen in de duels tegen andere ‘profclubs’. Om te bepalen wie de clubs gaan vertegenwoordigen in deze prachtige en vernieuwde competitie, vragen we je om onderstaand strookje in te vullen en in te leveren bij je leider (van het team waarop je op zaterdag in speelt) of in de brievenbus van Oranjestraat 48 of in die van Garstenveld 35 te Groenlo. Ook als je niet meedoet vragen we je om het strookje bij je leider in te leveren, zodat we kunnen controleren of iedereen deze uitnodiging heeft ontvangen. Dit moet je uiterlijk doen op dinsdag 7 oktober.

Als de briefjes zijn ingeleverd zullen we loten wie er voor welk elftal gaat uitkomen. Op 14 oktober kan je op www.svgrol.nl zien in welk team je zit en wie je leider is. Ook zal het competitieschema dan op het internet staan. Daarnaast zal er dan in de hal van de sportkantine ook een lijstje opgehangen worden met de zojuist genoemde info.

Hopelijk zullen er ook dit najaar veel aanmeldingen zijn voor dit prachtige evenement en zullen jullie allemaal in de nieuwe tenues van de verschillen topclubs te bewonderen zijn.

 

Voetbalgroetjes van Ronald, Dennis en Ron

 

NB. Hulp van ouders als leider of scheidsrechter tijdens de competitie zal ook dit jaar weer nodig zijn. Mocht u tijd hebben, vermeldt dit dan op het aanmeldingsstrookje van uw zoon/ dochter.

 

 

Naam:………………………………………………………doet wel/ niet mee aan de F-comp.

 

Adres:………………………………………………………………………………………..

 

Telefoonnummer:……………………………………………………………………………

 

Mailadres:……………………………………………………………………………………

 

F- team:………………………………………………………………………………………

 

Mijn vader/ moeder is bereid te helpen met de woensdagcompetitie als leider/ scheidsrechter.

˜ Ja           ˜ Nee