RKZVC F1 – GROL F4

02-11-2008

Zaterdagmorgen half negen, een druilerige herfstdag, staan de jongens van de F4 al weer te trappelen van ongeduld. Allemaal zijn ze weer present; Dylan, Boris, Mike, Twan, Mick, Jules, Daan, Tjibbe en Jan.

Vandaag is de dag dat er tegen de koploper gevoetbald moet worden. Grol F4 staat op een tweede plaats, dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Op naar het mooie Zieuwent. In de kleedkamer worden de voorbereidingen getroffen; wie schiet de keeper in, wie verzorgt het warmlopen en wie is de aanvoerder? De laatste aanwijzingen worden door de leiders gegeven en klokslag half 10 staan de jongens op het veld en klinkt het startsignaal.

Al direct is te zien dat de teams aan elkaar gewaagd zijn. Maar dan is daar toch Jan die 0-1 maakt. Gejuich, maar direct weer verder. Op naar de 0-2, prachtig ingeschoten door Mick. Met deze stand kunnen de jongens de kleedkamer in voor de rust. Na rust is het Zieuwent die een paar keer dreigend op de goal van Boris afkomt. Maar deze staat steeds weer op de goede plek waardoor het doel leeg blijft. Als Grol weer een kans krijgt wordt deze benut door Daan, 0-3.

RKZVC laat zich niet op de kop zitten en maakt 1-3. Er wordt geknokt door beide partijen en dan valt er ook nog een tweede goal voor Zieuwent, 2-3.

Het massaal toegestroomde publiek kan de spanning bijna niet meer aan en dan….in blessuretijd wordt het helaas nog 3-3. De jongens van de F4 hebben kei- maar dan ook keihard geknokt en hebben prachtig voetbal laten zien. Helaas niet gewonnen maar Dylan, Boris, Mike, Twan, Mick, Jules, Daan, Tjibbe en Jan, jullie zijn kanjers!