Achter de omheining

05-11-2008

Beste voetballiefhebbers/ouders,

Vanaf het begin van het seizoen 2008 - 2009 hebben we bij 'onze club' de beschikking over twee kunstgrasvelden en een kunstgras-pupillenveld (de 'Marveld Arena'). Nu we enkele maanden verder zijn, mogen we concluderen dat het spelen op deze velden een genot is voor elke voetballer. De velden blijken namelijk van een uitstekende kwaliteit te zijn. Voor de supporter is dit uiteraard ook fantastisch, want zij kunnen elke week weer genieten van goed en verzorgd voetbal, dat altijd gepaard gaat met enorm veel plezier.

Bij nieuwe ontwikkelingen lopen wij altijd wel ergens tegen aan en dat is (helaas) niet anders bij het spelen op kunstgras. Graag willen wij jullie op het volgende wijzen: Het komt voor dat ouders tijdens wedstrijden van de E- en F-pupillen op het kunstgrasveld gaan staan om zo de wedstrijden te bekijken. Uiteraard is het 'super' om een wedstrijd van uw zoon of dochter van dichtbij te aanschouwen. En dat moet ook altijd mogelijk blijven! Echter hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van het kunstgras en met het oog op het waarborgen van deze kwaliteit, zijn wij van mening dat alleen de spelers en de begeleiders van het team dat een wedstrijd speelt, thuis horen op het kunstgrasveld. Supporters hebben achter de omheining een goed zicht op de kunstgrasvelden en daarom vinden wij dat zij tijdens de wedstrijden achter de omheining dienen plaats te nemen. Overigens schrijven de regels van de KNVB dit ook voor!. Het verzoek aan jullie toeschouwers/ouders is derhalve om tijdens de wedstrijden van uw zoon of dochter achter de omheining plaats te nemen. De jeugdleiders is gevraagd er op toe te zien dat dit ook gebeurt door de ouders van de tegenstander. De scheidsrechter zal zo
nodig wachten met het geven van het beginsignaal. Wij vertrouwen op eenieders medewerking. Op deze wijze kunnen we er samen voor zorgen dat we nog vele jaren plezier kunnen hebben van de in een uitstekende staat verkerende kunstgrasvelden.

Bestuur s.v. Grol