sv Grol start voetbaltraining voor meisjes

10-11-2008

Op vrijdag 14 november wordt er bij sv Grol gestart met voetbaltrainingen voor meisjes in de leeftijd van 12-15 jaar. Iedere vrijdag is er een training die begint om 18.30 uur. Dit seizoen gaat er alleen nog maar getraind worden, maar als er volgend seizoen voldoende meiden zijn wordt er met een team gestart aan de competitie.

 

Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer 10 meisjes. Deze meisjes hebben samen het initiatief genomen en sv Grol benaderd of het mogelijk is om samen te gaan trainen en uiteindelijk samen met een team aan de competitie mee te doen. Sv Grol is heel enthousiast over dit initiatief. Op dit moment voetballen er ongeveer 25 meisjes bij sv Grol competitievoetbal, verspreid over verschillende teams. Met dit initiatief hoopt sv Grol meer meiden enthousiast te maken voor het voetbal, zodat er volgend seizoen weer een meisjesteam deel kan nemen aan de competitie.

 

Wij zijn nog op zoek naar meiden. Kom gerust een keer kijken op de vrijdagavond en/ of train een paar keer met ons mee. Hiervoor kun je contact opnemen met Laura van de Pol via de e-mail: Lauravandepol@chello.nl

 

Ook zijn wij nog op zoek naar één of enkele trainers die deze groep op vrijdag wil(len) gaan trainen. Ook zij kunnen contact opnemen met Laura van de Pol.