GWVVE2 - Grol E10

08-11-2009

Het zou een zware wedstrijd worden tegen de koploper. Omdat een speler gevloerd was door een vervelende buikgriep, moesten we met een speler minder spelen en dat valt altijd een beetje tegen. Grol begon sterk; ze hadden veel kansen, die helaas niet resulteerden in punten. De tegenpartij kwam zeer sterk terug en de eerste helft eindigde dan ook in 7-0 voor GWVV. Tijdens de rust kregen de jongens een goede peptalk van Bas en Tim en de tweede helft begon Grol dan ook vol goede moed. Toch zag GWVV kans weer een doelpunt te maken. Maar na een mooie voorzet van Lino kon Patrick dan eindelijk het eerste doelpunt scoren. De tegenpartij raakte hierdoor toch een beetje van slag en door een fout in de verdediging van GWVV scoorde Patrick al snel een tweede punt. GWVV kwam toch weer sterk terug en helaas voor ons maakten ze toch nog weer een doelpunt. Grol gaf de moed niet op; Colin kwam van achteren door naar voren en gaf Patrick een fantastische voorzet en dat leverde weer een mooi doelpunt op. Daarna werd er weer een felle strijd geleverd en door een mooi samenspel kon Patrick nog een keer scoren. Ondanks dat alle jongens hun uiterste best hebben gedaan, bleef de eindstand toch steken op een 9-4 voor GWVV. Jammer voor ons, maar aan de inzet heeft het niet gelegen