Nieuwsjaarsloop s.v. Grol goed van start

03-01-2010

Op zondag 3 januari werd door s.v. Grol de jaarlijkse nieuwsjaarsloop georganiseerd. Deze loop, variërend van een 3,5 en 10 km route, is ieder jaar de eerste activiteit van de Grolse voetbalvereniging. In totaal waren er 256 lopers die de verse sneeuw en de kou trotseerden.

Bij inschrijving werd er namens het team van ‘Oost-Gelre voor Alpe d’HuZes’ een vrije gift gevraagd aan alle deelnemers. Dit leverde ruim € 200,- op.

De jongens en meisjes van de D1/D2 selectie hadden zondag hun volledige steun gegeven aan hun trainer, Marc van Meurs. Tevens deelnemer van ‘Oost-Gelre voor Alpe d’HuZes’. Onder het motto: ‘Opgeven is geen Optie’ hebben al deze kanjers de 10 km. met trots volbracht. Alleen deze selectie al heeft, met behulp van ouders/verzorgers en andere sponsoren ruim € 500,- gedoneerd aan hun trainer Marc van Meurs. “Een prachtige actie die uit de jongens en meiden zelf afkomstig is. Dit is een selectie om trots op te zijn! De 10 km. lopen onder deze omstandigheden is grote klasse!”, aldus Marc van Meurs.

Het team ‘Oost Gelre voor Alpe d’HuZes’ waarin ook een aantal Grollenaren fietst zal op 3 juni 2010 meerdere malen de Alpe d’Huez beklimmen. Zij willen met deze actie zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF Kankerbestrijding.

De nieuwjaarsloop is voor de zesde keer op rij gewonnen door Christaan Pillen.

Klik hier voor foto's 

Lees hier de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Theo Huijskes