Ophalen tassen met kleding

09-01-2010

Afgelopen weken heeft de aangekondigde inspectie van de uniforme kleding plaatsgevonden bij zowel de jeugd als de senioren. De dames van beheergroep kleding hebben de afgelopen dagen prima en veel werk verricht. Vanmorgen (zaterdag 9 januari 2010) konden de tassen met kleding weer opgehaald worden. Helaas hebben maar weinig teams hun tas met kleding opgehaald. Wij verzoeken de leiders / begeleiders die hun tas met kleding vanmorgen niet hebben opgehaald om dat alsnog te doen op dinsdag 12 januari a.s. tussen 19.00 en 19.30 uur. 
 
De leiders / begeleiders van Grol 5, 6, 8, 9 en 10 evenals de A2 en de F1 hoeven hun tassen nog niet op te halen omdat deze tenues de komende weken bedrukt zullen gaan worden met het sponsorlogo. Rudi Porskamp coördineert dit voor de senioren en de A2 en Tonnie Zieverink voor de F1. 
 
Bij de inspectie is gebleken is dat er veel mis is met de kleding. Het is daarom niet toegestaan om de kleding op te halen zonder medeweten van de beheergroep. De tassen met kleding kunnen dan ook alleen op genoemd tijdstip opgehaald worden !
 
De resultaten van de inspectie worden op korte termijn eerst teruggekoppeld naar de besturen en via de (leeftijds)coördinatoren zal eenieder geinformeerd worden over de genomen maatregelen.