Nieuwe outfit Meisjes B1

14-04-2010

Eindelijk was het dan zover de nieuwe trainingspakken waren gearriveerd uit Italië en het Meidenteam van de SV GROL is nu geheel gesponsord door Orthodontist Van Os. Het wachten is de moeite waard geweest, want zegt u nu zelf zijn deze enthousiaste stel meiden geen paradeplaatje voor de sv Grol? Ook Sponsor Jeroen van Os stond met de mond vol tanden en is zeer in de nopjes met dit strakke en goed geklede team.

Met deze perfecte uitstraling en sponsor zetten deze meiden hun tanden in elk vijandelijk prooi en leggen menig tegenstander vast aan de beugel.


V.l.n.r.: boven J.E.M. van Os, Astrid Woertman, Diewertje Bosch, Jet van Os, Anne Aagten, Yanique Veld, Bregje Bosch, Bente Andringa, Lotte Westervoorde, Miep klein Gebbink, Daphne Geelink, Milou Jansen, Josca Nijenhuis, Ronald Westervoorde, Rein Nienhuis.

Onder:
Lisanne Lageschaar, Lynn Dieker, Britt Westervoorde, Carmen Arendsen, Saimi Woertman, Manouk van Uem.

Het Grol B1 meidenteam speelt voor het eerst in competitieverband in de 1e klasse F en doet het boven verwachting goed. De tweede helft van de competitie zijn al meerdere mooie overwinningen behaald.

 Klik hier teamfoto meisjes B1