SV Grol organiseert Free Kick competitie

14-05-2010

   SV Grol doet weer mee aan de 3e editie van de AB Oost Free Kick Competitie. In deze competitie valt er 10.000 Euro te verdienen voor de club (!) met de beste vrije trappennemer van Oost Nederland. Wie er voor SV Grol mee mag doen aan de finale op 18 juni in het FC Zwolle Stadion wordt bepaald tijdens een interne competitie. Kom op vrijdag 21 mei naar sportpark De Elshof en kijk wie voor SV Grol  de eer mag verdedigen op 18 juni. Natuurlijk zorgt AB Oost, organisator van de Free Kick Competitie, voor een leuke aankleding van de interne competitie.

Aan de vrijetrappencompetitie van AB Oost doen 64 amateurvoetbalverenigingen mee uit Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Tijdens interne competities bij alle verenigingen wordt de beste vrijetrappennemer van de club geselecteerd. Deze 64 talenten strijden op 18 juni a.s. tijdens de grote finale in het FC Zwolle Stadion om de titel van beste vrijetrappennemer. Als opwarmer krijgen ze deze dag een aantal clinics aangeboden.
De trotse winnaar van de finale krijgt niet alleen de sportieve eer, hij of zij wint ook 10.000 Euro voor de eigen vereniging. Benieuwd welke verenigingen er nog meer meedoen aan de AB Oost Free Kick Competitie? Of wil je de finalist van SV Grol aanmoedigen tijdens de finale? Kijk op www.aboostfreekickcompetitie.nl voor het laatste nieuws en hoe je aan de gratis kaarten voor de finale kunt komen. Zie  www.aboostfreekickcompetitie.nl voor meer informatie over deze competitie.

Op vrijdag 21 mei a.s. vanaf 19.00 uur vindt op het hoofdveld van de SV Grol de interne competitie van de beste vrijeballenspecialist van de club plaats. Wie wordt de opvolger van William Krabbenborg, die vorig jaar in de finale de 8e plaats in de wacht sleepte ? Of gaat William de sv Grol opnieuw vertegenwoordigen in de finale?
Het is de bedoeling om namens de vereniging sv Grol die avond één winnaar te krijgen. Deze winnaar ofwel ‘de vrijetrappenspecialist’ van de sv Grol moet komen uit de senioren of de A-klasse. Maar omdat het ook een erg leuke en interessante activiteit is voor de jeugd, is besloten om net als vorig jaar ook de B- en C-jeugd mee te laten doen aan de interne competitie. De beste vrijetrappenspecialist bij de B – C jeugd ontvangt een erg leuke attentie.

De organisatie van de interne FreeKick competitie bij de sv Grol is in handen van het jeugdbestuur en het bestuur senioren.