Jeugd Grol sluit seizoen af

05-06-2010

GROENLO - De Zaterdagmorgenpups, E, F en D en C jeugd van sportvereniging Grol hebben zaterdag 5 juni het seizoen 2009/2010 afgesloten met diverse activiteiten. Deze activiteiten vonden voornamelijk plaats op Sportpark ‘Den Elshof’ en in het centrum van Groenlo.

Als laatste onderdeel werd er gestreden om de felbegeerde penaltybokaal. Van iedere jeugdklasse heeft zich de afgelopen weken een speler geselecteerd en deze gingen zaterdag de strijd aan om de penaltybokaal.

Mark Peters schiet de winnende penalty

Remco Schuurmans, die vorig jaar de beker won, verdedigde zijn titel. Hij deed dit op dusdanige manier dat hij uiteindelijk moest strijden om de eerste en tweede plaats. Mark Peters uit de B-klasse won dit duel zodat hij uit handen van de organisatie de beker overhandigd kreeg.

De negen finalisten waren: Giel Klein Havink (F-pups), Thijs Mensink (F-klasse), Mika Roeterdink (E-klasse), Gijs Meuleman (D-klasse), Jaap Bruijsen (C-klasse), Mark Peters (B-Klasse), Saimi Woertman (Meisjes-B), Joey Pos (A-Klasse) en de winnaar van 2009 Remco Schuurmans.

Tevens maakte Dennis Pasman, voorzitter van het jeugdbestuur, bekend dat de B1 jeugdteam van het jaar is geworden.