Grol jeugd bekert verder

05-09-2005

Een groot deel van de jeugdteams van de sv Grol neemt deel aan de diverse bekertoernooien. Traditioneel vindt voor de aanvang van de competitie de eerste ronde plaats. In groepen van 3 of 4 teams wordt een halve competitie afgewerkt, waarna de winnaar zicht plaatst voor de volgende ronde. In elke leeftijdsklasse is er een bekertoernooi voor de selectieteams en één voor de niet-selectieteams. Voor de jeugdteams van de sv Grol is deze eerste ronde redelijk succesvol verlopen.

 

Zo wisten Grol A1, C2, D1 en F1 zich te plaatsen voor de volgende ronde. Grol A1 schakelde daarbij Hector uit met 8 – 4 en ook Trias werd ruimschoots verslagen met 6 – 0. Er werd gelijk gespeeld tegen Reunie met 4 – 4. Grol C2 was met twee keer 5 – 0 te sterk voor Marienvelde C1 en SVGG C1. Ook Grol D1 wist met ruime cijfers overtuigend de tweede ronde te bereiken. Longa D2 were met 6 – 0 verslagen, Vosseveld met 3 – 1 en tegen Eibergen wist men maar liefst 12 keer te scoren. Grol F1 zette ook een zeer goede prestatie neer in een sterke poule met Eibergen, Bon Boys en HSC `21. Er werd driemaal gewonnen: 3 – 2 tegen Bon Boys, 2 – 1 tegen Eibergen en maar liefst 8 – 4 tegen HSC `21.

 

Grol A2, B1, B2, C1, E1 en E3 wisten zich jammergenoeg niet te plaatsen. Grol A2 kwam tekort tegen de A1 elftallen van Neede, SKVW en Witkampers. Grol B1 wist nog te winnen van Reunie met 4 – 3, maar trok net aan het kortste eind tegen VIOD en AD `69. Grol B2 heeft goed gepresteerd in een groep met B1 teams. Men wist te winnen van Terborg met 2 – 1 en speelde gelijk tegen DEO. Tegen Neede werd jammergenoeg met 3 – 1 verloren. Ook Grol C1 heeft een goede prestatie geleverd, maar moest de eindoverwinning waarschijnlijk uiteindelijk aan WVC laten. C1 won met tweemaal 3 – 0  van Bon Boys en Victoria `28. Tegen WVC werd met 0 – 6 verloren. WVC lijkt met nog 1 wedstrijd te spelen de beste papieren te hebben.  Ook Grol E1 heeft ondanks de uitschakeling een goede prestatie geleverd. Er werd tweemaal met 3 – 2 gewonnen van Neede en van DVV. DZC `68 was echter duidelijk te sterk en wist Grol met 8 – 1 te verslaan en verdient daarmee een plek in de volgende ronde. Grol E3 verloor tweemaal: 3 – 9 tegen Terborg E1 en 1 – 6 tegen Longa E4.