Ronnie Boers nieuwe trainer Grol 2

15-03-2011

Ronnie Boers, 39 jaar en wonende in Goor, wordt met ingang van het seizoen 2011-2012, de nieuwe trainer van de tweede selectie en wordt daarmee de opvolger van Sander van Beckhoven die het volgende seizoen hoofdtrainer wordt van AD ’69 te Aalten.
Boers is in het bezit van het trainersdiploma TC1 en traint nu het tweede elftal van de zaterdagvereniging Oranje Nassau. Het is een bevlogen voetbalman en past helemaal in de profielschets en aanvallende voetbalvisie van de sv Grol. 


Ronnie Boers

Boers is begonnen bij de C jeugd van Excelsior`31 te Rijssen ( hoofdklasse), daarna drie jaar de B jeugd bij Colmschate (derde divisie). Vervolgens is hij 3 jaar trainer van het tweede elftal van sv Schalkhaar geweest, waarin hij ook een seizoen in de reserve hoofdklasse heeft gespeeld. Na 1 seizoen hoofdtrainer bij sv Delden ( 4e klasse) en 2 seizoenen hoofdtrainer bij sv Enter (3e klasse), is hij nu voor het tweede jaar trainer bij ON te Almelo.

Boers geeft aan dat hij veel zin heeft om bij sv Grol aan de slag te gaan en het een uitdaging te vinden om de jeugdige spelers van de tweede selectie klaar te stomen voor de hoofdmacht.