Voetencontrole voor de spelers van de E- en D klasse.

07-04-2011

Uit onderzoek is gebleken dat veel (voet, enkel, knie, heup, rug-) blessures bij voetballers al op vroege leeftijd voorkomen hadden kunnen worden. Klachten aan de voeten, maar ook klachten elders in het lichaam, die voortvloeien uit een afwijkende stand van de voeten. Een vroegtijdige herkenning is dan ook uiterst belangrijk.

Podotherapie Oost Nederland wil in samenwerking met het bestuur van de SV Grol de mogelijkheid bieden tot het maken van een screening van het houding- en bewegingsapparaat van uw sportende kind. Dit onderzoek is voor u geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

Dit onderzoek zal in eerste instantie worden gehouden onder de spelers van de E en de D klasse van de SV Grol. De begeleidende brief voor deze voetencontrole zit bij in de envelop van de enquête, die zaterdag 9 april aan alle teams worden gegeven.

Gebleken is dat onder deze leeftijdsgroepen de grootste winst kan worden behaald en hopen wij hiermee een vroegtijdige herkenning en een bijdrage aan blessurepreventie te leveren. Deze extra service draagt bij dat uw kind gezond en gemotiveerd kan blijven voetballen, zonder dat hij of zij gehinderd kan worden door voetgerelateerde klachten.

Jeugdbestuur SV Grol