18-09-2005

En vandaag moesten we tegen Longa en we kwamen om 12.00 op het sportpark en daar kregen we te horen dat we op veld 4 moesten. Nadat we de hele week elkaar al aan het oppeppen waren via onze website was het nu eindelijk zover.

Onze trainer/coach Marcel ten Barge was er vandaag niet vandaar dat Frans Heming en Patrick Pos onze leiders waren voor vandaag.

En een paar jongens waren er ook niet zoals Pim die was naar Duitsland en Kerim die moest met de C3 mee doen en Leon met zijn nieuwe voetbal balsjes begon als wissel.

We waren nog niet begonnen of in de 3e minuut lag de bal al in het netje voor Longa dus dat was niet echt een goed begin. Longa ging snel verder met hun aanvallen keer op keer.

Maar in de 10 minuut kreeg Bas een geweldige kans die maar centimeters naast ging.

Terwijl Longa veel beter was in de eerste helft ging de bal er maar 1 keer in maar toch bleven de leiders van Longa schreeuwen eitje makkelijk, we rollen Grol wel even op, en de Grolse wind komt uit Lichtenvoorde etc etc..

Na een zogenaamde donderspeech in de rust van de coaches, gingen we na de thee ( gloeiend heet !!!) weer van start.

In de rust kwam Leon er voor Ruud in en Rob wisselde van plek met Rolf.

In de tweede helft was Longa veel beter  dan ons, maar we kregen wederom een paar kansen, maar hun keeper deed het heel goed. Ze scoorden de een naar de andere maar toen het 0-3 was werd Ruud gewisseld voor Joey en toen werd het nog 0-4.

Helaas lukt het ons vandaag niet met onze kansen en talenten te scoren, en Longa (eigenlijk toch wel verdiend) met de overwinning naar huis.

Maar volgende week laten we de Grolse wind weer uit Grolle komen, en pakken wij de punten.