VSVG houdt actie ‘Waar de ballen vallen’

22-09-2005

GROENLO - De Vrienden van de s.v. Grol (VSVG) heeft een actie op poten gezet ‘Waar de ballen vallen’.Onder leiding van Hennie Wildenborg is er een intekenlijst rond gegaan. Hierop konden belangstellenden zich laten inteken voor één van de 1740 kavels, waarin het hoofdveld van de s.v Grol voor deze gelegenheid was ingedeeld.

Zaterdag 8 oktober zal er in de namiddag boven het hoofdveld een helikopter vliegen met als (co)piloot Edwin Bomers. Hij zal vanuit de helikopter een tiental ballen laten vallen en deze zullen in de kavels of vlak daarbij terecht komen. De plaats waar de ballen vallen is prijsbepalend. Na de dropping gaat een team van deskundigen bepalen wie er in de prijzen zijn gevallen. De winnaars worden zondag 9 oktober tijdens de najaars Fancy fair bekend gemaakt. De hoofdprijs is een reischeque.

De opbrengst komt ten goede aan de kas van de VSVG, die op zondag tijdens de Fancy Fair weer een belangrijke schenking aan de s.v. Grol bekend zal maken.

Tijdens de Fancy Fair zijn er fraaie prijzen te winnen bij het Flitsspel en het Rad van Fortuin. Het rad draait zondag vanaf 12.00 tot 18.00 uur en er zullen diverse rondes gedraaid worden.
’s Middags vindt de wedstrijd Grol tegen HC 03 plaats.