Fancy Fair van de VSVG andermaal geslaagd evenement

25-03-2013

Grol overwinning op WVC geeft enorme boost voor succes

De voorjaars Fancy Fair van de VSVG ,Vrienden SV Grol, is andermaal een groot succes geworden. Zowel op de zaterdag alsook op de zondag werd door vele bezoekers, spelers en andere belangstellenden volop meegespeeld bij het Flitslicht en Rad van Fortuin om te trachten een van de vele mooie prijzen in de wacht te slepen. Niet alleen het meedoen is voor velen belangrijk, neen deze Fancy Fairs kentekenen zich door een tijdje lang gezellig bij elkaar te zijn onder het genot van een hapje en een sapje en een beetje gokken.

Zaterdagmiddag werd het laat in de middag toen enkele uitspelende elftallen weer terug kwamen in het Sportcafe onverwachts een gezellige boel en kon de VSVG hiervan flink profiteren. Zondagmorgen werd de Fancy Fair traditiegetrouw begonnen met het zingen van het clublied en zowaar een polonaise door het Sportcafe om op te warmen. Reeds vroeg zaten de vertrouwde spelers van de lagere elftallen (met name die van Grol 5 en Grol 9) alweer klaar voor het festijn.


Nieuwe banner in Sportcafe tijdens Fancy Fairs

Buiten in de vrieskou probeerde Grol 1 ’s middags door middel van een overwinning op buurman WVC de traditie van “het thuis onverslaanbaar zijn tijdens de VSVG- Fancy Fair”weer waar te maken hetgeen prima lukte. Een mooie 3-1 overwinning op de geelzwarten en de verkleumde toeschouwers zochten het warme en kolkende Sportcafe op om mee te spelen bij het Flitslicht.
Het was als vanouds weer een getrek en geschreeuw om loten en de dames en heren lotenverkopers moesten topsport verrichten om het iedereen naar hun zin te maken.

Aan het eind van de middag bleek waartoe dit alles had geleid . De prijzenstelling was leeg en evenals bij de Najaars Fancy Fair 2012 waren alle prijzen aan de man gebracht. Voordat met de slotronden werd begonnen deelde Sportcafe eigenaar Rob Porskamp mede dat het contract van de Grolsch met de V.o.f. Porskamp onlangs is verlengd. Dit feit was voor Rob aanleiding om er voor alle aanwezigen “ene in te doon”. Dit gebaar werd uiteraard met applaus begroet .”U krijgt van ons een consumptie en voor dit bespaarde geld kunt u weer een lot kopen en ondersteunt u de VSVG en de sv Grol”, aldus Rob met een kwinkslag.

Bij de slotronden won Hennie Heinsman een fraaie tablet en Hannes Pfeiffer de mooie diepvriezer. De hoofdprijs, een fraaie fiets, kwam in het bezit van Theo Porskamp die de juiste naam had die Gerard Sprenkeler in de finale uit “de kast trok”. Sprenkeler was het ook die persoonlijk de sleutels van de fiets overhandigde aan de trotse winnaar. Hijzelf won in een eerdere ronde nog een fraai koffiezetapparaat.

VSVG voorzitter Geert Jan Stokkers had samen met zijn mensen een zeer tevreden gevoel overhouden over de twee Fancy Fair dagen. “We doen het met zijn allen en eigenlijk moet iedereen trots op zich zelf zijn om de sv Grol andermaal te ondersteunen. Een applaus voor jullie zelf ” aldus de voorzitter.


Gerard Sprenkeler (l) feliciteert de hoofdprijswinnaar Theo Porskamp.