sv Grol heeft prins Max

18-11-2005

GROENLO - Al enkele jaren stonden ze hoog genoteerd in de tiplijsten voor de meest begeerde functies in carnavalsgek Groenlo. Vanaf volgend jaar niet meer, want nu stonden ze er dan écht, de gebroeders Max (40) en Bart de Vries (37), als Prins Max I en Adjudant Bart.

De nieuwe Knunnekes-aanvoerders kwamen te voorschijn van onder een zonnebank na een onthulling vol tropische klanken, zon, zee en strand maar ook vol spanning met Jaws-taferelen. Het enthousiasme in de zaal was groot, in het bijzonder bij leden van carnavalsgroep de ,Grol 3-ters’, waar beiden deel van uit maken, Bart de Vries zelfs als President. In 1980 was hij ook al eens Jeugdprins van Groenlo.
Het motto waaronder Prins Max I en Adjudant Bart over Grolle gaan regeren is ,Dufteg an de rol’, hiermee verwijzend naar de traditionele ,Drietersact’ met rollen wc-papier.
De Prins is in het dagelijks leven werkzaam als de helft van het reïntegratie-adviesbureau ,Jansen en de Vries’ in Zieuwent. Adjudant Bart is zelfstandig ondernemer en actief als bedrijfsadviseur op financieel en logistiek gebied en algemeen management.